Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

tatarák

Zpět
  • Autor: petas0
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, paprika mletá

Energetická hodnota celkem: 2726 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 9, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Hovězí maso nameleme (dvakrát až třikrát proženeme stojkem), aby bylo maso skoro na kaši, přdáme nakrájenou cibuly, okurek, prolisovaný česnek, vaječné žloutky, kečup a koření. Dobře promícháme. Necháme tak 1 hodinku odležet v lednici, podáváme na topince potřené česnekem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři