Kategorie receptů
- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí svíčková | 400 |
Cibule | 60 |
Česnek | 17 |
Okurky sterilované průměr | 50 |
Kečup | 30 |
Sójová omáčka | 5 |
Worcester | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý, paprika mletá
Energetická hodnota celkem: 2726 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Hovězí maso nameleme (dvakrát až třikrát proženeme stojkem), aby bylo maso skoro na kaši, přdáme nakrájenou cibuly, okurek, prolisovaný česnek, vaječné žloutky, kečup a koření. Dobře promícháme. Necháme tak 1 hodinku odležet v lednici, podáváme na topince potřené česnekem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.