Kategorie receptů
- Autor: tynaf
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 300 |
Rajčata | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Cibule | 20 |
Česnek | 5 |
Smetana na vaření 12% | 200 |
noky | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, koření boloňská směs
Energetická hodnota celkem: 7622 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 183,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2541 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 28.3, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 13.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
na trošcš oleje orestovat cibuly, hovězí maso, česnek rajčata, povařit. přisypat koření, zalít smetanou, přidat vodu, do vřící vody přidat noky, vařit ještě 3 minuty
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.