Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninový základ na Čínu

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 28.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kečup jemný, používám vlastní; zázvor 1 PL, nebo 3 cm na tenké proužky; Kari koření 1 PL,

Energetická hodnota celkem: 6746 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 102, Sacharidy (g): 139, SAFA (g): 10, Cukry (g): 87, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 241 kJ

Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Nastrouháme cuketu, cibuli a papriku na proužky, česnek na plátky, přilijeme tekuté a přisypeme sypké ingredience a vaříme vše v hrnci cca 30 minut. Osolíme opepříme dle vlastní chuti. Poté nalijeme do skleniček a sterilujeme 20 minut. Používám skleničky od omáček, cca) 330 - 400 g. na porci.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři