Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pikantní hovězí

Zpět
  • Autor: bianka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, nové koření, pepř, sůl, hřebíček

Energetická hodnota celkem: 1082 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Hovězí nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, osmahneme na olivovém oleji. Maso vyndáme a na olej přidáme cibuli, bobkový list, nové koření a hřebíček. Když je cibule dozlatova, přidáme maso , hořčici , ocet a dusíme doměkka. Během dušení podléváme vodou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři