Kategorie receptů
- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Cibule | 105 |
Česnek | 15 |
Žampiony | 280 |
Těstoviny (uvařené) | 500 |
Vepřové koleno | 300 |
Vejce celá průměr | 125 |
Eidam 30% | 100 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 10975 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 162,
Sacharidy (g): 164,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1568 kJ
Bílkoviny (g): 18.1, Tuky (g): 23.1, Sacharidy (g): 23.4, SAFA (g): 8, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Uvaříme si těstoviny podle návodu. Na pánvy zpěníme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme žampióny a orestujeme. Trošku osolíme a nakonec přidáme uvařené uzené vepřové koleno (může být jen uzené). V misce si rozmícháme vajíčka a zamícháne do nich nejemno nastrouhaný sýr. Vše dáme do zapékací misky a promícháme, necháme zapéct v troube cca 20 minut při 180°C.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.