Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kovbojské fazole s klobásou

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

kečup, koření, sůl

Energetická hodnota celkem: 5936 kJ

Bílkoviny (g): 72, Tuky (g): 76, Sacharidy (g): 115, SAFA (g): 26, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 52, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 1484 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na kostičky, 1 oloupanou cibuli nadrobno nasekáme.Na slanině zpěníme cibuli. Přidáme fazole i se šťávou. Kovbojské fazole ochutíme roztlačeným česnekem 5 ks, osolíme a prohřejeme. Podle chuti můžeme ještě dokořenit pepřem, chilli, nebo přidat trochu kečupu. Klobásy (paprikové) osmažíme, ogrilujeme.....

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři