Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Čučoriedkovo - tvarohový koláčik

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 45.00

Ingredience

Dochucovadla:

vanilka

Energetická hodnota celkem: 8606 kJ

Bílkoviny (g): 133, Tuky (g): 67, Sacharidy (g): 229, SAFA (g): 28, Cukry (g): 129, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 191 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 5.1, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Korpus - žĺtka vymiešame s cukrom a vodou, pridáme múku, mandle, prášok do pečiva a sneh. Pečieme vo vyhriatej rúre cca na 200°C. Krém - Najskôr si dáme napučať želatínu, ktorá je určená do krémov. Tvaroh a smotanu vymiešame s vanilkovým cukrom a stéviou do hladka. Napučanú želatínu mierne zohrejeme, aby sa rozpustila, primiešame do nej 2 lyžice krému a celé vmiešame do pripraveného tvarohového krému. Na vychladnutý korpus poukladáme ovocie a zalejeme krémom. Aspoň a 2hod. dáme stuhnúť do chladu. Dobrú chuť!

Fotografie

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři