Kategorie receptů
- Autor: desde
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolové lusky mražené | 100 |
Zelenina pod svíčkovou | 230 |
Brokolice | 150 |
Fenykl | 55 |
Tofu uzené | 60 |
Zelí bílé hlávkové | 230 |
Olej olivový | 24 |
Vejce celá průměr | 55 |
Celer řapíkatý | 90 |
Energetická hodnota celkem: 2554 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 639 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.