Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečené brambory s dýní

Zpět
  • Autor: baterka-terka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bylinky

Energetická hodnota celkem: 9480 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 155, Sacharidy (g): 163, SAFA (g): 70, Cukry (g): 38, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1580 kJ

Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 25.8, Sacharidy (g): 27.2, SAFA (g): 11.7, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zeleninu orestujeme na pánvičce (cibule, syrová dýně hokkaido i se šlupkou, lehce povařená brokolice) společně se salámem (drůbeží točeňák) a dochutíme. Na dno zapékací nádoby poklademe syrové brambory, na ně nasypeme směs z pánve a z dalších syrových brambor vytvoříme vrchní vrstvu. Zalijeme 30 % šlehačkou a dáme péct. Poté co vyndáme z trouby, se musíme uhlídat, abychom všechno nesnědli na posezení :)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 10. 2014 15:01
Tak to určitě zkusím:-))))!

Naši partneři