Kategorie receptů
- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 60 |
Fazolky | 90 |
Rajčata Cherry | 150 |
Treska | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Dochucovadla:
sůl, bílý pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1851 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Celozrnné špagety uvaříme dle návodu na obale. Omytou a osušenou tresku nakrájíme na větší kostky, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a opepříme bílým pepřem. Takto připravenou tresku opečeme na pánvi na troše oleje (z každé strany cca 1 min.). Hotovou tresku vyjmeme a na výpeku krátce opečeme překrojený česnek, poté přidáme na půlky překrojená cherry rajčata a restujeme, po chvíli přidáme čerstvé nebo rozmražené fazolové lusky a uvařené celozrnné špagety. Na závěr přidáme opečené kousky tresky, promícháme a vše ještě krátce prohřejeme, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.