Kategorie receptů
- Autor: Marky1782
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta | 171 |
Mrkev | 195 |
Máslo čerstvé | 8 |
Sůl | 1 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 4 |
Energetická hodnota celkem: 1943 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 972 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.