Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapr v těstíčku s mandlemi

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5897 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 93, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 20, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1474 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 23.3, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Osolené a opepřené porce kapra zaliji kefírem (nejlépe přes noc). Ze zbylého kefíru, vajec, bílého vína a soli vyšlehám hladké těsto. Jednotlivé porce kapra obalím v těstíčku a po té v mandlích a osmažím na rozpáleném oleji dozlatova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři