Kategorie receptů
- Autor: katasmerdova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 90 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Cibule | 15 |
Mrkev | 50 |
Petržel - kořen | 20 |
Celer bulva | 20 |
Rajčata | 50 |
Víno červené | 15 |
Těstoviny (uvařené) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1872 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.