Kategorie receptů
- Autor: palinka
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Losos filety bez kůže (mražené) | 250 |
Citronová šťáva | 5 |
Dochucovadla:
Sůl, provensálské bilinku
Energetická hodnota celkem: 1231 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 616 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Olej citronovou šťávu sůl a bilinky promícháme, porce lososa omijeme a v marinádě necháme alespoň hodinu odležet. Poté ju zabalíme do alobalu i se zbytkem marinády a pečeme v předehřáté trou asi 20minut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.