Kategorie receptů
- Autor: rejmonova
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí svíčková | 1500 |
Mrkev | 500 |
Celer řapíkatý | 500 |
Cibule | 240 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 11248 kJ
Bílkoviny (g): 327,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1875 kJ
Bílkoviny (g): 54.5, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 15.7, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.