Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Korenený pečený karfiol

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

karí korenie, garam masala, kurkuma, bylinková soľ, mletý klinček, rasca

Energetická hodnota celkem: 1845 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 18, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 615 kJ

Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Karfiol, mrkvu a petržlen umyjeme, nakrájame a uložíme do pekáča vymastenehého kokosovým olejom. Okoreníme hodne masalou, karí, kurkumou, mletým klinčekom a rascou. Dáme na 20 min. piecť do vyhriatej rúry. V smotane rozmiešame karí a masalu, zalejeme karfiol a dopečieme cca 15. min. Môžeme pridať čerstvú petržlenovú vňať. Dobrú chuť!

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 04. 2017 19:55
Do pečeného květáku, nebo brokolice přidávám sýr, aby měl více bílkovin.
24. 03. 2015 21:08
To vypadá moc pěkně a jako přílohu bych si dala šťouchané brambory s pažitkou.

Naši partneři