Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

dančí ragú

Zpět
  • Autor: PavelSmejkal
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Nové koření 6 kuliček, pepř černý 8 kuliček, sušený tymián dle chuti, vše rozdrtit v tloučku. 2 až 3 bobkový listy.

Energetická hodnota celkem: 5656 kJ

Bílkoviny (g): 124, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 189, SAFA (g): 3, Cukry (g): 127, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1414 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 47.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 31.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Osmahnout cibuli, poté přidat nastrouhanou kořenovou zeleninu a maso a nechat zatáhnout, poté podlijeme vínem a to necháme při míchání vyvařit.přidáme koření a osolíme a vmícháme i rajský protlak. Nalijeme vodu a přiklopíme, necháme ještě podusit alespoň půl hodiny. Česnek až nakonec, já raději sladší proto i s protlakem ještě přidávám cukr.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 02. 2015 10:20
Olej není třeba, pokud používáte keramický povrch. Pro lepší chuť, pokud někdo chce pod cibulku, doporučuji spíše sádlo. Lze použít na těstoviny, smíchat s fazolemi,a chutná to i k vařeným bramboram.

Naši partneři