Kategorie receptů
- Autor: Lundgrenn
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 30 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 25 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Sun Sea tuňák ve vl. šťávě | 53 |
Vejce celá průměr | 55 |
Brambory vařené | 155 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1978 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 495 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce. Vařené vejce a brambory nastrouháme, cibulku nakrájíme na jemno, osolíme, opepříme, přidáme hořčici a majonézu. Vše dobře promícháme a případně ještě dochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.