Kategorie receptů
- Autor: Hanka.Hrudka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané | 500 |
Cibule | 80 |
Slanina anglická | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Chicche - brambor.mininoky | 500 |
Dochucovadla:
sůl, cukr, kmín,
Energetická hodnota celkem: 5269 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 195,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1054 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 5.4, Sůl (g): 2.2
Postup přípravy
Osmahneme cibuli a na kostičky nakrájený uzený bok, přidáme kysané zelí a nakonec uvařené chicche (bramborové mininoky) a zamícháme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.