Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Růžičková kapusta s vepřovým masem

Zpět
  • Autor: Lidus83
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl pepř

Energetická hodnota celkem: 4829 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 64, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 26, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1207 kJ

Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Kapustu očistíme spaříme v horké vodě cca tak 10-15 min.pote vytahneme vložíme do panve s z ropuštěnymý máslem a opečeme přidáme česnek a podáváme jako přílohu k opečené kotletce a bramborám

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři