Kategorie receptů
- Autor: Lidus83
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta růžičková | 560 |
Vepřová kotleta | 400 |
Česnek | 30 |
Máslo čerstvé | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 4829 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1207 kJ
Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kapustu očistíme spaříme v horké vodě cca tak 10-15 min.pote vytahneme vložíme do panve s z ropuštěnymý máslem a opečeme přidáme česnek a podáváme jako přílohu k opečené kotletce a bramborám
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.