Kategorie receptů
- Autor: Martja
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Solamyl | 50 |
Cibule | 200 |
Koření průměr | 40 |
Sůl | 10 |
Cukr průměr | 50 |
Rajčata | 2000 |
Paprika červená | 2000 |
Hořčice plnotučná | 50 |
Dochucovadla:
Koření: 4 kuličky celého pepře 4 hřebíčky 3 lžičky sladké papriky 2 feferonky špetka skořice
Energetická hodnota celkem: 7280 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 304,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 197,
Vláknina (g): 65,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 364 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 15.2, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 9.9, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Vše povařit, propasírovat a zahustit solamylem dle potřeby.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.