Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí na rajčatech a na paprikách

Zpět
  • Autor: DusinkaL
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3727 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 11, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 932 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Hovězí zadní nakrájíme na 100g plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a orestujeme na rozpáleném oleji. Plátky vyjmeme na talíř a na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Poté vložíme do hrnce plátky masa, podlijeme vodou a za občasného míchání dusíme. Bílé papriky nakrájíme na tenké nudličky, podusíme v hrnci s trochou vody. Přibližně po hodinovém dušení masa přidáme podušené papriky a plechovku krájených rajčat. Opět za občasného míchání dusíme až do změknutí masa. Jako příloha se hodí rýže, kuskus, těstoviny či brambory.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři