Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

celozrný závin - Brýdová

Zpět
  • Autor: ojikova
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice

Energetická hodnota celkem: 14217 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 205, Sacharidy (g): 304, SAFA (g): 33, Cukry (g): 71, Vláknina (g): 85, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 889 kJ

Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Smícháme mouku, olej, vlažnou vodu a prášek do pečiva a uděláme těsto. Dáme na plech na pečící papír a rukama rozděláme na placku, potřeme makovou náplní ( do náplně z mletého máku 1 lžička skořice, tř. cukr, mléko) a pomocí papíru rolujeme. Propícháme vidličkou a upečeme do světle hněda.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 03. 2015 12:49
Zkusím nahradit třtinový cukr menším množstvím medu, to by mělo mít méně sachridů a KJ, potom napíšu do receptu případnou změnu.

Naši partneři