Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ostré rybí filé

Zpět
  • Autor: kursovam
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, oregano

Energetická hodnota celkem: 1246 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 4

Postup přípravy

Rybí filé necháme částečně rozmrazit a osolíme. V misce smícháme drobně nakrájený paprikový lusk, přidáme petrželovou nať, 1 menší lžíci hořčice, oregano, pepř mletý a olivový olej. Vše nakupíme na filé a posypeme strouhankou. Dáme do remosky upéci. Příloha: vařené brambory

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři