Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

pštrosí vejce

Zpět
  • Autor: lenkabety
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,majoránka

Energetická hodnota celkem: 12365 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 223, Sacharidy (g): 134, SAFA (g): 96, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1546 kJ

Bílkoviny (g): 12.9, Tuky (g): 27.9, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 12, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

uvaříme 4 vejce,dáme mleté maso, vejce,strouhanku,ovesné vločky,cibulu ,česnek ,mrkev ,koření a vytvoříme hmotu,ve které obalujeme půlky oloupaných vajec.Klademe je na plech ,vykladeným pečícím papírem,pečeme asi jednu hodinu.Na maso lze nasypat nakrájenou cibuli.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři