Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Špenátová (nejen velikonoční) nádivka

Zpět
  • Autor: Ivusha25
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,strouhanka,máslo

Energetická hodnota celkem: 7994 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 228, SAFA (g): 20, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 999 kJ

Bílkoviny (g): 13.3, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 1.1

Postup přípravy

Na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibulku a na kostičky nakrájené uzené. Do větší mísy dáme na kostičky nakrájené rohlíky, které pokropíme mlékem a necháme nasáknout. K rohlíkům přidáme prolisovaný česnek, zchladlou cibulku s uzeným, spařený nasekaný špenát, žloutky, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Směs nandáme do pekáčku vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Pečeme v předehřátě troubě dozlatova na 180 stupňu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři