Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové maso v mrkvi

Zpět
  • Autor: Janka53
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, drcený kmín.

Energetická hodnota celkem: 3401 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 10, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 850 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Vepřové maso pokrájíme na kostky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku. Maso restujeme, osolíme, opepříme. Zalijeme trochou vody a dusíme do změknutí. Přidáme mrkev nastrouhanou na hrubém struhadle a dusíme ještě 10 minut. Pak nalijeme smetanu na vaření a můžeme ještě dochutit kořením.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři