Kategorie receptů
- Autor: mishutka65
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
hráška | 50 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Cibule | 150 |
Játra kuřecí | 500 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 5549 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1387 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.