Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pikantní hovězí na zeleném pepři se zeleninou

Zpět
  • Autor: Leela
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, drcený kmín, zelený pepř, sekaná petrželka Tento recept je z kuchařky Hubneme s rozumem v praxi od Ivy Málkové a Jaroslavy Štochlové

Energetická hodnota celkem: 1391 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opečeme na rozehřátém oleji, okmínujeme, přidáme na plátky pokrájenou červenou cibuli, několik zrnek zeleného pepře, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso téměř měkké, doplníme nakrájenou zeleninou (podle svého gusta, čerstvá, mražená). Rýži propláchneme a uvaříme obvyklým způsobem, při servírování ozdobíme sekanou petrželovou natí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři