Kategorie receptů
- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 75
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 800 |
Quinoa | 160 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 594 |
Fazolové lusky mražené | 180 |
Smetana ke šlehání 33% | 100 |
Eidam 45% | 80 |
Olej olivový | 30 |
Máslo čerstvé | 30 |
Energetická hodnota celkem: 10685 kJ
Bílkoviny (g): 198,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 149,
SAFA (g): 62,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2137 kJ
Bílkoviny (g): 39.6, Tuky (g): 25.2, Sacharidy (g): 29.8, SAFA (g): 12.4, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 6.2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.