Kategorie receptů
- Autor: jana.gregarova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Cibule | 200 |
Vepřová kotleta | 500 |
Žampiony | 250 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4787 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1197 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené kotlety, maso necháme zatáhnout, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso měkké, přidáme ještě nakrájené žampiony a ještě chvíli dusíme. Podle chuti dosolíme, dopepříme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.