Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

hrachová pomazánka

Zpět
  • Autor: jana.gregarova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

bylinková sůl, pepř, majoránka

Energetická hodnota celkem: 2285 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 82, SAFA (g): 1, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 571 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Žlutý hrách přes noc namočíme. Vodu slijeme a vaříme asi půl hodiny doměkka. Pěnu během vaření sbíráme. Osolíme až po uvaření. Uvařený hrách pomixujeme, přidáme strouhanou zeleninu, česnek, majoránku a bylinkovou sůl. Dobře promícháme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři