Kategorie receptů
- Autor: jana.gregarova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 150 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Máslo čerstvé | 20 |
Houby sušené průměr | 100 |
Brambory (syrové) | 150 |
Česnek | 25 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, kudrnka
Energetická hodnota celkem: 3625 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 124,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 57,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 725 kJ
Bílkoviny (g): 9.6, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 24.8, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 11.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vývarem Do něj vložíme kořenovou zeleninu, brambory, sušené namočené houby, sůl, pepř a necháme povařit Dochutíme drceným česnekem, solí a pepřem, majoránkou a nakonec posypeme nakrájenou kudrnkou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.