Kategorie receptů
- Autor: etrilles
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 220 |
Vepřová krkovice | 140 |
Rajčatové pyré | 500 |
Cibule | 60 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Paprika bílá | 300 |
Energetická hodnota celkem: 3850 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1925 kJ
Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 19.5, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.