Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bulharské zelí

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kari, 1 lžíce cukru třtinového( může být i bílý), 2 lžíce kečupu, 2 lžíce octa

Energetická hodnota celkem: 9172 kJ

Bílkoviny (g): 173, Tuky (g): 123, Sacharidy (g): 107, SAFA (g): 48, Cukry (g): 61, Vláknina (g): 47, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1529 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 8, Cukry (g): 10.2, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři