Kategorie receptů
- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 746 |
Zelí bílé hlávkové | 962 |
Cibule | 212 |
Pór | 218 |
Žampiony | 93 |
Paprika červená | 151 |
Mandle | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kari, 1 lžíce cukru třtinového( může být i bílý), 2 lžíce kečupu, 2 lžíce octa
Energetická hodnota celkem: 9172 kJ
Bílkoviny (g): 173,
Tuky (g): 123,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 47,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1529 kJ
Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 8, Cukry (g): 10.2, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.