Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vepřová čína

Zpět
  • Autor: Atari
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

směs koření na čínu, sůl, pepř, světlá jíška

Energetická hodnota celkem: 5649 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 71, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 15, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1883 kJ

Bílkoviny (g): 50.3, Tuky (g): 23.7, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na oleji krátce osmahneme maso, aby se zatáhlo. Přidáme pórek (nebo cibuli), a na větší kostky nakrájené papriky. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou, dokud není zelenina měkká. Dochutíme směsí koření na čínu, solí a pepřem. Případně trochu zahustíme. Podáváme s vařenou rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři