Kategorie receptů
- Autor: rejmonova
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení průměr | 995 |
Víno červené | 100 |
Olej olivový | 50 |
Česnek | 25 |
Citronová šťáva | 20 |
Solčanka | 12 |
Energetická hodnota celkem: 7008 kJ
Bílkoviny (g): 220,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 637 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.