Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová panenka na houbách

Zpět
  • Autor: amabile
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1092 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Panenku nakrájíme na tenké plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném oleji plátky zprudka orestujeme z obou stran a vyndáme na talíř. Na zbylém oleji osmahneme cibulku (dáváme velký pozor, aby se nepřipálila), poté vložíme zpět do hrnce maso, podlijeme trochou vody, přidáme houby a za občasného míchání dusíme až do změknutí masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, brambory, rýže, kuskus či celozrnné těstoviny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři