Kategorie receptů
- Autor: Kellerka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory rané | 1300 |
Vepřové maso ve vlastní šťávě | 400 |
Kapusta hlávková | 500 |
Česnek | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 10314 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 117,
Sacharidy (g): 259,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1289 kJ
Bílkoviny (g): 12.1, Tuky (g): 14.6, Sacharidy (g): 32.4, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
Brambory v celku uvaříme. Po vychladnutí oloupeme, nakrájíme na kolečka. Mezitím na pekáči osmahneme česnek s cibulí, na směs poklademe brambory, na ně na plátky nakrájené vepřové ve vlastní šťávě, opět vrstvu brambor a nakonec přikryjeme vrstvou kapustových listů. Dle chuti vrstvy solíme a pepříme. Vše necháme zapéct na 180 cca na 30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.