Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapékané brambory s vepřovým a kpustou

Zpět
  • Autor: Kellerka
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 10314 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 117, Sacharidy (g): 259, SAFA (g): 51, Cukry (g): 45, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1289 kJ

Bílkoviny (g): 12.1, Tuky (g): 14.6, Sacharidy (g): 32.4, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 1.4

Postup přípravy

Brambory v celku uvaříme. Po vychladnutí oloupeme, nakrájíme na kolečka. Mezitím na pekáči osmahneme česnek s cibulí, na směs poklademe brambory, na ně na plátky nakrájené vepřové ve vlastní šťávě, opět vrstvu brambor a nakonec přikryjeme vrstvou kapustových listů. Dle chuti vrstvy solíme a pepříme. Vše necháme zapéct na 180 cca na 30 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři