Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová kotleta po Bakoňsku

Zpět
  • Autor: drobek1
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, sladká paprika.

Energetická hodnota celkem: 4080 kJ

Bílkoviny (g): 68, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 83, SAFA (g): 22, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2040 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 41.5, SAFA (g): 11, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Maso - řízky- osolte a opepřete z obou stran. Na oleji osmahněte maso, až se zatáhne dejte stranou. Do výpeku dejte cibuli, nechte lehce orestovat, přidejte houby, maso a sladkou papriku, zalijte trochou horké vody a nechte dusit. Až je maso měkké přidejte zakysanou smetanu s lžicí mouky, provařte. Ochuťte jak je třeba solí a pepřem. Podávejte s houskovým knedlíkem nebo s noky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři