Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečené těstoviny s uzeným masem (či uzeninou)

Zpět
  • Autor: Alcab
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

dle chuti sůl, pepř, zelená petrželka, dobromysl ze zahrádky (nebo kupované oregano či provensálská směs)

Energetická hodnota celkem: 10662 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 399, SAFA (g): 21, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1777 kJ

Bílkoviny (g): 17.2, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 66.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Mezitím si na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme na kousky nakrájené uzené maso či uzeninu a přikořeníme trochou pepře a soli. Přidáme pórek, zelenou petrželku, koření a sáček mražené zeleniny. Prohřejeme, vmícháme uvařené těstoviny a tvrdý sýr nastrouhaný nahrubo. Vložíme v pekáčku do trouby na 220°C. Po pěti minutách zalijeme rozkvedlanými vejci s mlékem a pečeme dozlatova, jak má kdo rád.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři