Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krevetové rizoto

Zpět
  • Autor: mechura
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl pepř

Energetická hodnota celkem: 3160 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 87, SAFA (g): 3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1580 kJ

Bílkoviny (g): 40.5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 43.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na malé množství oleje dáme cibuli zesklovatět, přidat rýži lehce orestovat přidat víno a lehce vyvařit. přidat cuketu , krevety, pórek a podlít vodou nebo vývarem. osolit opepřit. Za občasného podlévání vaříme cca 20minut . Nakonec přidáme čerstvý koriandr a zakápnout limetkou. Dobrou chuť

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři