Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Segedínský guláš

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6332 kJ

Bílkoviny (g): 88, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 49, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2111 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 16.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Na oleji zprudka osmahneme kostičky vepřového vyválené v mouce, až se maso zatáhne, tak ho vyndáme na talíř. Na zbylém tuku osmahneme cibuli, přisypeme červenou papriku, chvilku restujeme. Pak přidáme maso. Zalijeme vývarem a necháme dusit, dokud maso není měkké. Poté do omáčky vmícháme kysané zelí a ještě cca 15 minut dusíme. Část omáčky odebereme do misky, přilijeme smetanu a vrátíme do hrnce. Příloha: Knedlík, brambor.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři