Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí na rajčatech s provensálským kořením, rýže

Zpět
  • Autor: Leela
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

1 porce EH 1740 kJ, B 26g, T 13g, S 48g

Ingredience

Dochucovadla:

provensálské bylinky, bobkový list, nové koření, sůl, mletý pepř, drcený kmín

Energetická hodnota celkem: 1784 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 9, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Omyté a osušené maso naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno, přidáme k masu, okmínujeme, ochutíme směsí provensálských bylinek, doplníme rajským prolakem, bobkovým listem a novým kořením, pak podlijeme vodou a dusíme. Spaříme rajčata, oloupeme, pokrájíme na kostičky a přidáme k masu. Když je maso měkké, vyjmeme ho ze šťávy a uchováme v teple. Mouku rozmícháme asi ve dvou lžících vody, masovou šťávu zahustíme a necháme dobře provařit. Podáváme s vařenou rýží.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři