Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Lasagne zapečené s mletým masem

Zpět
  • Autor: Leela
  • Doba přípravy (min.): 70
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Na 1 porci: EH 1740 kJ , B 28 g, T 13 g, S 47 g

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý pepř

Energetická hodnota celkem: 6478 kJ

Bílkoviny (g): 89, Tuky (g): 79, Sacharidy (g): 114, SAFA (g): 30, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1620 kJ

Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso umeleme. Zeleninu omyjeme, mrkev a celer nakrájíme na kostičky. Na rozehřátém oleji orestujeme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme mleté masoa důkladně ho opečeme. Pak doplníme mrkví, celerem a rajským protlakem, dusíme a jako poslední přidáme krájená rajčata. Do pekáčku rozložíme masovou směs a plátky lasagní, posypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby asi na 30 minut zapéct čerpáno z knihy Hubneme s rozumem tvořivě

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři