Kategorie receptů
- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Halali | 335 |
Kančí průměr (syrové) | 468 |
Smetana na vaření 12% | 400 |
Cibule | 117 |
Máslo čerstvé nesolené | 111 |
Mouka pšeničná hladká | 80 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 1500 |
Energetická hodnota celkem: 9990 kJ
Bílkoviny (g): 129,
Tuky (g): 154,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 85,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1665 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 25.7, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 14.2, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.