Kategorie receptů
- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Párky libové | 220 |
Mouka pšeničná hladká | 34 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Brambory pozdní | 390 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 1500 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 40 |
Energetická hodnota celkem: 4945 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1236 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 26.8, SAFA (g): 7.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.