Kategorie receptů
- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta (syrová) | 590 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Kuřecí vídeňské párky | 67 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 108 |
Hořčice plnotučná průměr | 40 |
Okurky sterilované průměr | 65 |
Cibule | 130 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 7625 kJ
Bílkoviny (g): 147,
Tuky (g): 116,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1525 kJ
Bílkoviny (g): 29.4, Tuky (g): 23.2, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.