Kategorie receptů
- Autor: babkajana
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika červená | 180 |
Pivo světlé 10° | 200 |
Petržel - nať | 6 |
Cibulka jarní | 10 |
Cibule | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Játra vepřová | 400 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,petrželka
Energetická hodnota celkem: 4130 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1377 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Játra nakrájíme na nudličky,poprášíme moukou,opečeme na oleji.Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli,nakrájenou papriku a jarní cibulku.Zalijeme pivem,osolíme,opepříme a dusíme pod pokličkou..Před podáním posypeme petrželkou.Příloha - pečené brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.