Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Majonéza light (Hellmann´s) | 50 |
Petržel - kořen | 100 |
Celer bulva | 100 |
Okurky sterilované | 200 |
Vejce celá průměr | 60 |
Brambory vařené | 400 |
Cibule | 100 |
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 250 |
Ocet | 50 |
Sůl | 1 |
Hrášek sterilovaný průměr | 100 |
Mrkev mladá sterilovaná průměr | 100 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Dochucovadla:
sůl,ocet,pepř,
Energetická hodnota celkem: 4280 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 139,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 535 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 17.4, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 1
Postup přípravy
uvařené brambory nakrájíme na kostičky, přidáme nakrájené kys.okurky, zeleninu, vař,vejce, cibuli ocet, sůl , šunku a majonézu s jogurtem.pepř,hořčice,hrášek sterilovaný,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.